Info
29.10.2012.
09:16
Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da do Nove godine sigurno neće biti poskupljenja gasa, a da je od 1. januara moguće poskupljenje tog energenta.
  • Mister

    29.10.2012 18:06
    ???
    Zna li ovaj suvi genije sta je upravo izgovorio u novinarsko pero? Pa samo zbog ovoga bi trebalo da leti, da ne spominjemo mucke. Pre mesec dana je izjavio da smo u dva navrata dobili povoljnije uslove za nabavku gasa, a sad prica o poskupljenju. Pa na vlasti ste bre sto godina, o kakvim realnim cenama pricas, stvori uslove za realne plate pa me onda poredi sa ostatkom sveta. Zar te ni malo nije sramota sto za mesec dana zaradis kao mi obicni smrtnici za celu godinu. I jos narod glasa za njih i to duplo vise njih nego pre 4 godine, e pa trazili ste gledajte.
  • Potrosac gasa

    29.10.2012 13:15
    A ja zakasnim sa uplatom, dok ne stigne plata, oko 20 dana i oma dodju da seku gas.....a neki ne plate pa nista, a neki kradu gas pa nista....a sa njegovim mesecnim primanjima ja bih mogla da se grejem 10 godina
  • @ Mokgab

    29.10.2012 12:38
    Koliko je ta topla voda koju si otkrio ?
  • TINS

    29.10.2012 12:31
    Braćo...
    Ako smo braća nisu nam kese sestre. Da sam 1985 znao da će gas ovoliko enormno da poskupi ne bih bacao ondašnjih 1000 maraka za njegovo uvođenje. Treba uložiti napor i sledeću zimu dočekati sa nekim drugim energentom za grejanje a gospodi Rusima poručiti da smo mi ravnopravni sa Nemcima. Ko razume shvatiće...
  • mokgab

    29.10.2012 10:59
    Čovek misterija
    Čitajući vesti sa ovim likom, uvek se gorko smejem... Čovek svaki put govori kako je cena gasa nerealna (tu se zapravo slažemo, po meni je previsoka, po njemu je preniska, ali ipak nerealna), i da treba da poskupi jer oni posluju sa gubicima. Već u sledećoj rečenici govori kako njima duguju više nego što oni duguju bankama... Što DIREKNTO znači, da ako bi naplatili sva dugovanja, vratili bankama što oni duguju, bili bi u plusu, što znači ne bi radili sa gubicima!!!

    Ipak, on, super-genije, misli da je mnogo pametnije, i pravednije, da onih 60% koji plaćaju gas, da plaćaju više, kako oni ne bi poslovali sa gubicima. Ali šta će se desiti posle toga? Doći će opet sa izjavom, da kako ovi i dalje ne plaćaju, njihov dug je postao još veći, i treba opet da poskupi gas...

    Prosto neverovatno!!! Mislim da bi ovaj "gospodin" trebalo da odgovara za privredni kriminal, održavanje monopola, širenje nemira među stanovništu, nepoštovanje ustava (svi su jednaki, a ovde se vidi da neki ne moraju da plaćaju gas a neki moraju), itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna