"Poskupljenje gasa moguće od januara"

Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da do Nove godine sigurno neće biti poskupljenja gasa, a da je od 1. januara moguće poskupljenje tog energenta.

Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da do Nove godine sigurno neće biti poskupljenja gasa, a da je od 1. januara moguće poskupljenje tog energenta.

Bajatović je rekao da je "Srbijagas" obezbedio dovoljne količine gasa i da će morati da pooštri naplatu od potrošača, lokalnih samouprava, daljinskih sistema grejanja i od privrede.

"Prosečna naplata je negde oko 60 odsto", rekao je Bajatović i dodao da se "Srbijagasu" još uvek duguje više nego što to preduzeće duguje bankama.

On je naveo da je "Srbijagas" prodavao gas po nerealnim cenama, a da nije suštinski pomogao stanovništvu, dok je nešto malo pomogao privredi.

  • Mister

    29.10.2012 18:06
    ???
    Zna li ovaj suvi genije sta je upravo izgovorio u novinarsko pero? Pa samo zbog ovoga bi trebalo da leti, da ne spominjemo mucke. Pre mesec dana je izjavio da smo u dva navrata dobili povoljnije uslove za nabavku gasa, a sad prica o poskupljenju. Pa na vlasti ste bre sto godina, o kakvim realnim cenama pricas, stvori uslove za realne plate pa me onda poredi sa ostatkom sveta. Zar te ni malo nije sramota sto za mesec dana zaradis kao mi obicni smrtnici za celu godinu. I jos narod glasa za njih i to duplo vise njih nego pre 4 godine, e pa trazili ste gledajte.
  • Potrosac gasa

    29.10.2012 13:15
    A ja zakasnim sa uplatom, dok ne stigne plata, oko 20 dana i oma dodju da seku gas.....a neki ne plate pa nista, a neki kradu gas pa nista....a sa njegovim mesecnim primanjima ja bih mogla da se grejem 10 godina
  • @ Mokgab

    29.10.2012 12:38
    Koliko je ta topla voda koju si otkrio ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.