Info
07.11.2012.
18:57 > 08:36
Grčki demonstranti, koji su večeras izašli ispred zgrade parlamenta u znak protesta protiv oštrih mera štednje, žestoko su se sukobili sa policijom.
  • vasilis

    08.11.2012 16:38
    Hmm
    ma razumemo se Ti i ja savrseno i da se kladimo da radis u JP!!
  • hmm

    08.11.2012 14:19
    vasilis klin i ploča
    Ništa ti mene nisi razumeo. Ja sam rekao da je dug nastao zbog finanskijskih špekulacija a ne zbog velikog državnog aparata. Ti ljudi se sad bune jer su oni prvi na udaru a svakako nisu ništa krivi. Dug nema veze sa JP a naročito sa radnicima koji tamo rade.
  • vasilis

    08.11.2012 09:13
    hmmm
    Nisam ja ni rekao nista o tome kako je nastao dug i tu se slazem sa Tobom ali to ne znaci da treba isplacivati javnu upravu jos 500 godina.Odnekle se mora poceti i ne vidim razloga da se ne izjednaci javna uprava i privatni sektor.Ja sam svakako ukljucio mozak kad tvrdim da je javna uprava i u Grckoj i ovde metastaza koja unistava bit moga i Tvoga postojanja.Mislis li da ovakva burazersko partijsko familijarna JP treba da ovakva ostanu ili to treba za noc privatizovati??
  • hmm

    07.11.2012 21:39
    @Vasilis
    A ko kaže da mora? Ako ti zaista veruješ da je Grčki dug od 500 milijardi evra nastao jer su u javnom sektoru isplaćivane plate i što su isplaćivane penzije??? Ako tako misliš onda ti moram reći da se grdno varaš jer da je tako od tih para mogli bi da isplaćuju još 500 godina. Problem je što su i njih kao i nas opljačkali kroz finansijske malverzacije i kroz sumnjive i burazerske privatizacije a uz to još na veštački način produbili krizu. Stvarno mi je nekad muka kako nasedate na priče medija a ni malo ne uključite mozak.
  • vasilis

    07.11.2012 20:54
    javna preduzeca
    Mora se znati da u grckoj ne strajkuju oni koji rade u privatnim firmama vec oni koji rade u drzavnom sektoru tj javnim preduzecima i penzioneri.Situacija je slicna kao ovde preglomazan drzavni aparat se bori da ostane takav a opet penzije su se godinama davale i kome treba i kome ne treba.Izlaz iz krize je svakako u privatizaciji,ma kakva ona bila(postena nepostena) javnog sektora i revizije penzionog sisteme.To ce boleti sve ali sta se mora MORA i to uraditi sto pre.
  • 07.11.2012 20:35
    ovako terba sirotinja da se bori za sv0ja prava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna