Info
31.01.2013.
20:23
Nekoliko državnih funkcionera sastajalo se sa pripadnicima narko-klana Darka Šarića tokom 2008. i 2009, što je zabeleženo na 130 diskova, potvrđeno je u Republičkom javnom tužilaštvu i Upravi kriminalističke policije (UKP).
  • stevan

    01.02.2013 05:14
    A pre i posle ovoga
    Zar pre Dačića nije Jočić bio ministar policije? Moralo se ovo povezati ranije. I moralo je trajati da bi narko klan mogao lako švercovati drogu preko Srbije. Za obijača kioska me i ne čudi da je uznapredovao, i treba ga malo ispitati. Ali zar je moguće da Ivica 5 godina nezna da mu cure informacije iz policije. Da mu pre nedelju dana pošalju izveštaj da nema saznanja o kontaktima sa Šarićem i onda dve bombe... ili je Dačić očajan ministar policije, ili ga godinama vuku za nos ili je i sam u priči oko Šarića. Svakako mora da se ostavi tog posla, ili da se povuče ili da ga hapse.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna