Info
01.02.2013.
08:53 > 11:25
Vlada Vojvodine još nije dobila original predugovora s kompanijom „Al Dahra” o privatizaciji nekoliko poljoprivrednih kombinata, izjavio je danas vojvođanski sekretar za lokalnu samoupravu Branislav Bugarski.
  • Alf

    01.02.2013 15:51
    o liberalnom kapitalizmu samo najlepše
    Uvek pisati samo ružičasto.
    Moji komentari o liberalnom kapitalizmu takođe se ne objavljuju na više sajtova.
    Za ovu ekonomiju ne treba ekonomski fakultet.
    Manifest liberalnog kapitalizma staje u 16 reda.
  • B

    01.02.2013 14:29
    Dva pitanja
    1.)Da li bi Arapi nekom prodali svoju zemlju onako kako mi prodajemo našu? Živim u Kataru, ovde je tlo goli kamen sa nešto malo žute prašine na površini, nigde drveta, a o usevima da ne govorim. Ipak, ovde je strancima apsolutno nemoguće da poseduju bilo kakve nekretnine, a mi naše plodno zemljište krčmimo kao da sutra ne postoji, kao da nema dece u Srbiji (i stvarno ih je sve manje).
    2.)Da li se dinkić seća šta mu se desilo kad se poseldnji put susreo s građanima Novog Sada? Nek razmisli, ovog puta bi građani mogli biti ubojitiji i precizniji.
  • Novosadjanka

    01.02.2013 13:51
    RTS -DA ILI NE-AUTONOMIJA VOJVODINE - RANI MRAZ -
    Dragi moji vojvodjani, ko je gladao sinocnu emisiju ? Pisala sam komentar na sajtu RTS-a koji, naravno nije ni objavljen, pa bi za mene bilo interesantno cuti par komentara nekog od vas na tu temu.
  • ZoranNS

    01.02.2013 11:59
    Sve po receptu gospodina Ilića
    Em nije bilo tendera, a ugovor je nevidljiv. Za vojvođansku zemlju je obaveza potpisa Vojvodine i njenog rukovodstva, sve je urađeno na piratski/gusarski način.
  • Scotch Bonnet

    01.02.2013 10:11
    Oprez Arapi
    Hahahaha. .... Pa naravno da nije, a sta ste ocekivali!?

    Nista dok ne izadjemo na ulice i kazemo NE Dinkicu i lopinama iz politikantske vrhuske.

    Najmanje nezadovoljstvo gradjana i pobuna bi sprecila dalje rasparcavanje Vojvodine samo mi mije jasno zasto jos uvek cutimo.
  • mile V*

    01.02.2013 09:51
    ugovor
    Nema tu nikakvog ugovora.Najverovatnije je da se radi o "burazerskom" dogovoru koji je uobičajen na svetskoj najlon pijaci uz dogovoreni reket.To samo pokazuje odnos Beogradske vlasti prema Vojvodini koji traje,evo,već skoro 100 godina.Dok ne završimo kao lumpen proleteri oni se neće smiriti.Posle će da kažu(kad sve rasprodaju)pa evo vam ta autonomija kad već toliko tražite.Naravno oni će uživati negde na egzotičnim ostrvima,jer su obezbedili i 99,to koleno dok ćemo mi grcati u bedi dok postojimo.Jedino čega ćemo biti vlasnici to su računi informatike i struje.
  • TT

    01.02.2013 09:45
    lopovi
    Ne treba vojvodina da uzima nikakve procente, to je sitna lova i u ukupnom iznosu!!! To je ništa!

    Treba da SPREČI prodaju pod obavezno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna