Info
05.09.2013.
18:18
Beogradski Zavod za biocide i medicinsku ekologiju očekuje da referentna laboratorija "Makrogen Jurop" u Holandiji uskoro dostavi rezultate određivanja tipa virusa groznice zapadnog Nila, koji je otkriven u populacijama komaraca na široj teritoriji Srbije.
  • anonimna

    06.09.2013 07:10
    @anonimus
    Nije tacno da ih nema u normalnim zemljama i gradovima, odnosno, zavisi sta se podrazumeva pod "normalnim". Evo ja, na primer, zivim u Italiji i ovde se komarci uopste ne prskaju. Kazu, nema novaca za to, a ja im stalno dajem primer Srbije, ili bar Novog Sada, koji ima manje novca od njih, a ipak ima za prskanje. Osim toga, ovde ne moze da se zivi od tzv. tigastih komaraca koji napadaju i danju, ne zuje, ne cujes ih, a ujedi vise svrbe i peku od obicnih. Ako sve to uzmemo u obzir, mozda si i u pravu, mozda ovo ipak nije "normalna" zemlja.
  • 05.09.2013 21:21
    Dok je bilo Kontumca ovakvih epidemija nije bilo kod nas.
  • Tanja

    05.09.2013 20:00
    Komarci
    U gradovima i naseljima nesme biti ni jedan komarac.Nas napadaju u rojevima umiremo i nikom nista!Tesko nama sa nama.Kad je najlepse da se proseta uvece mora da se bezi i zatvara od rojeva napasti.
  • 05.09.2013 19:51
    komarci
    Svuda moze biti komaraca ali ih ipak nema u normalnim zemljama i gradovima ni jednog jedinog.Kod nas moze u rojevima i da umiremo koga briga,tesko nama sa nama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna