Info
03.03.2014.
14:04
Od sutra počinje prosces korporativizacije EPS-a, najavljuje v.d. generalnog direktora tog javnog preduzeća Aleksandar Obradović.
  • 04.03.2014 02:01
    Priprema za jos jednu "uspesnu" privatizaciju...
  • pedja

    03.03.2014 16:44
    tuga
    Ma ovo je zlo za Srbiju, ja sam sada dobio racun za struju za feb na kome su mi naplatili 800 din, racunali su snagu, porez na tu snagu a ja ni kilovata nisam istrosio, tj. nisu ocitali za feb a naplatili, a zato ce mi tu potrosnju prebaciti u mart tako da cu u crvenu zonu i opa odose dinari, ma lopovluk nevidjenih razmera, a da zaboravih platio sam za jan. 07.02. i to mi nisu uracunali pa jos kazu da im dugujem, a ja platio, cekam drugi racun a onda cu da ih tuzim i trazim ostetu za maltretiranje, pokusaj prevare i jos sta, imama strica advokata odracemo ih :), i eto meni parica za letovanje.
    PS:ko zna koliko su ovako naroda pokrali, nego stari i nemocni pa nerazumeju a ovi lopovi u kravatama samo deru kozu sa ledja, tuga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna