Info
15.04.2014.
20:12
Uprkos zakonskoj zabrani sudijama i tužiocima da budu članovi političkih partija, ne postoji način na koji bi se proverilo da li je neko od ovih državnih funkcionera u isto vreme i član neke partije.
  • POSMATRAC

    16.04.2014 08:42
    Deal
    Što se Novog Sada tiče, svi tužioci, sudije i advokati su članovi iste stranke - MONETARNE. Svaki dan obavljaju celodnevne sastanke u kaficu Moskva na Spensu. Akteri se menjaju, ali programski se potpuno podudaraju. Programski cilj - kako uzeti što više para svim strankama u sporu! Na svakom članu ove stranke je vrhunska garderoba, nakit, torbe, satovi...
  • 16.04.2014 07:11
    A što bi i znali? Kao da to nešto menja? Kad bi ih i najurili zbog stranačkog mulja, ne bi imali koga da stavimo na njihovo mesto. A ako bi i stavili nekoga, sudio bi kao i oni. S ovakvim sudijama, osuđeni smo na suživot s ubicama i silovateljima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna