Info
01.06.2014.
16:39
Lider Abhazije, samoproglašene republike koja se otcepila od Gruzije, Aleksandar Ankvab, posle višednevnih uličnih demonstracija danas je podneo ostavku.
  • Gajgerov krojač

    01.06.2014 19:32
    ''Državnost Abhazije priznaje samo šačica zemalja, uključujući i Rusiju...'' Rusija je nju otčupala od Gruzije baš kao i one Krimove i Donjecke gde ima Rusa, ili kao čitavu Čečeniju gde nema ni 2% Rusa. Bilo negde Rusa ili ne bilo - čupaj sve što ti život pruža. A u samoj Rusiji broj ne-Rusa će za manje od 20 godina premašiti broj Rusa... Glavni muslimanski muftija je na moskovskoj televiziji već javno i otvoreno zatražio da se na državnom grbu jedna od dveju kruna s krstovima preinači tako da se umesto krsta instalira polumesec... U Moskvi pravi Rusi čine jedva trećinu stanovništva... Nigde u svetu nije dosadno, pa neće biti ni u Rusiji. I s lukavim Kinezima se Rusi paze, maze i tepaju đorđe-đoka ne bi li zglajzali Ameriku, a potom sledi kinesko-ruski zagrljaj u kome će bož' mi prosti nekome (pa još premorenom i ispucanom) popucati ruske kosti - a sve zbog životnog prostora. Pa da više ne bude da Rus može praviti dece koliko hoće, a kineska majka ne sme da rodi više od jednog malog žutog.
  • Sale NS

    01.06.2014 17:49
    Eto meni jeda ...
    ... za sutra !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna