Info
19.06.2014.
12:33
Profesor Ekonomskog fakulteta Milojko Arsić izjavio je da će ovogodišnji fiskalni deficit u Srbiji, koji će premašiti dve milijarde evra, biti najveći u novijoj ekonomskoj istoriji od završetka hiperinflacije, a to je i najveći fiskalni deficit koji će biti ostvaren u Evropi ove godine.
  • Realna

    20.06.2014 05:08
    Nije komunizam
    Nije komunizam uzeo danak.Mogli smo mi davno izravnati ta vremena.Uzeli su danak svi posle toga, a najviše upravo od raspada SKJ i ere lopuža iz raznih partija.Ne zaboravite da kod nas kriminal ima organizovanu državu, a u svetu države imaju samo organizovani kriminal.Sitnica u odnosu na našu ubistvenu politiku.
  • janko

    19.06.2014 21:35
    @crno-crno-crni
    BRAVO!!!!!
  • 19.06.2014 16:07
    Čestitke Vučiću. Ovo je konkretan rezultat njegove vladavine.
  • 19.06.2014 13:12
    PERA
    Koga to interesuje. I onako prosečni Srbin misli da mu pare obezbedjuje sposobna vlada i da je ona dužna da to beskrajno radi. O tome da je sve ali baš sve šta trošimo pozajmljeno prodajom raznih terminskih zapisa, nikoga nije ama baš nikakva briga. Kad dodje do naplate prodatih zapisa te prestanu da kupuju nove, proglasiće vladu za nesposobnu i tražiće izbore. I tako daj ponovo neke tupave neekonomiste koji znaju da uzimaju zajam i hrane ovaj plebs posudjenim hlebom.Komunizam je ovde uzeo danak za sva vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna