Info
16.07.2014.
07:54 > 08:28
Gradski inicijativni odbor Nove demokratske stranke najavio je češljanje stručnosti novoizabranog direktora Doma zdravlja "Dr Boško Vrebalov", magistra Miodraga Subića.
  • Pera bravar

    16.11.2017 16:35
    Kolega
    A zasto ste opleli po mom kolegi? Pa i mi bravari imamo dusu. Mile ne daj se esnaf je uz tebe,da konacno u neko nas progleda. Lepo si napisao komentar na doktorkinu izjavu, i dokazao i bravar moze da zna po nesto...
    Napred nasi samo jasi, pizdrav od udruzenja bravara "Elzet"...
  • Jacovitti

    17.07.2014 06:02
    @Hercegovac
    Moj Ero, ni tebe nisu baš naučili pismenosti (kao ni mene!). Ne piše se "hoće !", nego "hoće!". Nema razmaka iza reči i uskličnika...
    Tako da ubuduće, pre nego što meteš pred tuđom kućom, pometi prvo ispred svoje.
  • Re

    16.07.2014 16:19
    Da li je baš tako
    Interesantno je da laži o ukidanju „kardiovaskularnog savetovališta“ širi osoba koja je zahvaljujući svojim „stručnim i organizacionim kvalitetima“,a ne političkoj podobnosti ,načelnik najgore organizovanog odeljenja zrenjaninske bolnice.Mogla je da se raspita kod svog partijskog kolege iz DSa(NesrećnogDS,najnovijeg DSa) Dr M. Mihajllova zbog čega je 2008 prilikom podele Zdravstvenog centra u Domu zdravlja ostao samo jedan kardiolog(od 31 12 2013 u penziji),a svi ostali su na njenom odeljenju u Bolnici.Kako zamišlja „kardiovaskularno savetovalište“ bez kardiologa, a zna da ja na snazi uredba o zabrani prijema radnika u državne ustanove.Verovatno bi želela da se ona (iako već radi dodatno kod svog partijskog druga u DZ Žitište i nekoliko privatnih ordinacija) i njene kolege sa odeljenja , angažuju honorarno(para nikad dosta),ili zamišlja da osobe, koje su specijalisti opšte medicine i magistri kliničke farmakologije , mogu da izigravaju kardiologe.
    Takođe bi ,makar putem interneta ,mogla da se obavesti da u Domu zdravlja i dalje postoji “ Preventivno savetovališna- jedinica za prevenciju kardiovaskularnih obolenja“ u kom rade dva ,od preostala tri, internista svakodnevno.
    Po planu mreže zdravstvenih ustanova, koje donosi ministarstvo zdravlja, kardiovaskularno svetovalište ne postoji , nego u mestima koje su bliže od 30 km od sedišta ustanove sekundarnog ranga- bolnice- bolesnici svoja prava u bolnicama i ostvaruju.
    Bilo bi zanimljivo od dotične „stručne i sposobne“ načelnice čuti koliko vremena u toku godine njene kolege i ona provode na „kongresima u inostranstvu“ na koje ih farmaceutske kuće šalju zato jer prepisuju“sponzorisane“ lekove.Možda su zbog toga u bolnici tolike gužve ?Ili je to zbog rada u privatnim ordinacijama u radno vreme ?
    Najzanimljivija bi ,naravno, bila priča o slušnim aparatima,ali to je odavno zaboravljeno.
  • Hercegovac

    16.07.2014 14:11
    Za Jacovitti - Diploma ne čini stručnjaka
    Može da maše sa čime hoće, ali iz njega izbija ono što je stvarno završio...
    E, Jacovitti. Očigledno je da ni ti nisi pismen, a komentarišeš. Piše se: Može da maše čime hoće ! Izgleda da taj tvoj kolega ima veću platu od tebe, pa ti je krivo. I da se razumemo, Fabus ima akreditaciju i tvoj kolega je diplomirani ekonomista, a ti možeš da pukneš od muke. Knjigu u šake i uči nešto, pravopis naročito.
  • Jacovitti

    16.07.2014 08:41
    Diploma ne čini stručnjaka
    Je l' to SNS misli da će negativnom selekcijom kadrova doneti sebi, a time i nama, boljitak?
    Pa to se nikada do sada nije desilo!
    Prepisivači, falsifikatori i ini, da valjaju, ne bi bili to što su.

    Imam u firmi jednog fabusovca. Em neupotrebljiv kao ekonomista (pa ni najobičniji zakon ponude i potražnje ne shvata!), em nepismen (pisana slova na nivou osnovca, a interpunkcijaaaaaaa...)!
    Može da maše sa čime hoće, ali iz njega izbija ono što je stvarno završio - zanatlija! I samo on u sebi vidi ekonomistu, jer misli da odelo čini čoveka, a diploma stručnjaka.
  • Roky

    16.07.2014 08:31
    Falševi
    Sve dok sama SNS (a i ostale stranke!) ne preispita falševe svojih članova, ni od njih, ni od njihovih članova, leba nema!
    Svi dobro znamo da se od trula mesa (da ne kažem govana!) pita teško može napraviti. Odnosno, može! Ali je neupotrebljiva...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna