Info
12.08.2014.
14:46 > 18:56
U poslednjih šest dana pod epidemiološki nadzor zbog ebole stavljeno je 14 osoba koje su doputovale iz afričkih zemalja gde je proglašena epidemija te bolesti, rekla je epidemiolog Instituta Batut Bojana Grgić.
  • НиколаНС

    12.08.2014 20:34
    Ко разуме, схватиће
    "Američki predsednik Barak Obama i Administracija za hranu i lekove (FDA) odobrili su danas zahtev vlade Liberije da se u tu zemlju pošalju doze eksperimentalnog leka za liberijske lekare inficirane virusom ebole."
    Ето разлога за појаву ЕБОЛЕ.
  • xy

    12.08.2014 18:13
    Au, "pod nadzorom su"! Telefonski razgovaraju!!! Nije valjda? Šta vredi taj nadzor kad se slobodno kreću i komuniciraju sa svetom? jeste li čuli ikada za karantin, dok se ne ispostavi da je osoba zdrava, ne može da mrdne nikuda... Ali, to kod nas očito ne važi... Debilna zemlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna