Info
09.12.2014.
20:48
Da Srbiji nedostaju lekari potvrdio je i nedavni izveštaj Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD), prema kojem na 1.000 stanovnika dolaze tri lekara, dok je, u Grčkoj na primer, taj broj duplo veći - šest.
  • nshappy

    10.12.2014 09:58
    Posle završetka medicinskog faksa, bez imalo iskustva i prakse, odmah na specijalizaciju, pa to je takav dilentatizam da nemam reči! Taman da se pozaposljavaju deca doktora, da naslede radna mesta, da ne moraju ni te dve godine da otaljaju koliko su morali danas.
  • Mile

    10.12.2014 07:14
    Onim koji smanjuju penzije ne trebaju lekari koji će lečiti penzionere jer će na taj način produžiti život penzionera i smanjiti tzv "uštede" na penzijama.
  • proka pronalazac

    10.12.2014 06:18
    a nauka
    S lekarima mrka kapa,a s naukom još gore. Mladi naučnici zbog starih naučnika koji čuvaju stečene pozicije i pošto ih država po pravilu niti čuje niti štiti besposleni sede na biroima za ne zaposlene...šta bi dala Švajcarska da na birou ima stotine mladih naučnika,a tek ameri i raća nemci, a nas baš briga nek idu kud koji mili moji. Stidi9mo li se bar malo i odgovara li neko što smo''bacili'' milione na školovawe nepotrebnih naučnika,ili grešim pa ja sam Proka Pronalazač...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna