Info
23.12.2014.
09:41 > 10:22
Ministar prosvete Srbije Srđan Verbić izjavio je da nastavnici u školama u Srbiji u kojima je juče bila obustavljena nastava neće dobiti dnevnice za taj dan.
  • 23.12.2014 19:43
    Mirjana
    Sram te bilo Verbicu. Dovedeni su prosvetni radnici u ovoj drzavi do prosjackog stapa. S namerom, ne slucajno. Smisljeno i planski. Sto manje rade, to je bolje za sve vlade. Ko ne zna, njime je lako manipulisati. A to je cilj!!! Pa sta ste vi zavrslili!?! Za sta ste se vi skolovali!?! Imate li obraza, casti i cestitosti!?! Pretite!! Vi? Vlast vam dala hrabrost! Kako vas nije sramota da dodjete na celo struke koju nipodastavate i ponizavate?Ko ste vi u stvari? Mali, jadni, nesiguran stvor, koja svoju "hrabrost" crpi iz svoje funkcije! Skidacete dnevnice!?! Pa skidajte! Radi sta hoces, ali neces dokle hoces! A sta cete posle? Kom cete se carstvu prikloniti? U Petnicu!?! Pa tamo, valjda, trba da budu misleci ljudi. Sta cete vi tamo? I sta ste do sada tamo radili? Zalutali verovatno!!!!
  • Forca Brutale

    23.12.2014 13:29
    Nema dnevnica, a? Sve mi se cini da ti neces imati posao i funkciju a smatraces sebe jako srecnim ako uopste budes ziv jer ste do te mere doterali da narodu nista drugo ni ne preostaje nego da se sa dortosima poput vas obracuna na ulici.
    Prosveta, advokati .... ko je sledeci?

    Koliko ono agencija radi za vladi srbije i koliko su placeni zaposleni u tim agencijama?
  • ovdasnji

    23.12.2014 11:46
    verbicu,
    nisam cuo da je nekom od poslanika skinuto sa plate kada nije bio na svome radnom mestu-u skupstini !
  • 23.12.2014 11:39
    DIKTATURA
    jadni ljudi, jadna naša deca, pobeći što dalje od ovog fašizma.
  • FTN

    23.12.2014 10:40
    Rasipnistvo
    Strasno je sto se neki bore za koru hleba, a na drugom se rasipa. Na Fakultetu tehničkih nauka, dekan Doroslovački pravi žurku za 1500 ljudi, i svi departmani takodje prave poslave. Iz iste kase, neko nema za hleb, a drugi ima za viski, vino, ... Valda je čovek izabrao pravu stranu.
  • ns

    23.12.2014 10:23
    pa ni nema dnevnica za neodržane časove, kad ih budu nadoknađivali tada će i dobiti dnevnice za to, tragično je što se sve vreme ovde radi o deci a ministar po ko zna koji put ističe finansije, kadrovsko, premijera i sve drugo sem dece. nećete uspeti da okrenete loptu na prosvetare ipak su to ljudi koji nam decu uče i koji s njima provode vremena koliko i mi roditelji, sram vas bilo!
  • Učitelj Pera

    23.12.2014 09:50
    Nije do para već do tretmana
    Ne plašite mečku rešetom! Pravo na štrajk je stečeno pravo. Ministre, ako ste pismeni, proguglajte malo pod ključnim rečima tkački radnici, štrajk, sindikat, prava radnika...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna