Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Pobeda rukometaša

Rukometna reprezentacija Srbije zabeležila je ubedljivu pobedu u Rumi protiv selekcije Bosne i Hercegovine rezultatom 39:26, a u sklopu priprema za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Ronaldinjo ipak u Gremiju

Nekada najbolji fudbaler na svetu Brazilac Ronaldinjo je dogovorio sve detalje prelaska u Gremio iz Porto Alegrea, klub u kojem je i započeo svoju profesionalnu karijeru 1998. godine.

Troicki pobedom startovao u Dohi

Srpski teniser Viktor Troicki započeo je novu sezonu pobedom, pošto je u prvom kolu turnira u Dohi savladao Sergeja Stahovskog sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5.

Vojvodina poražena u Sloveniji

Odbojkaši Vojvodine izgubili su u gostima od austrijske ekipe Posojilnica iz Blajburga sa 3:1 (25:21, 25:17, 22:25, 25:18), u prvoj utakmici osmine finala Čelendž kupa.

Srbija pobedila Australiju

Novak Đoković je trijumfom nad Australijancem Lejtonom Hjuitom rezultatom 6:2, 6:3 obezbedio novu pobedu Srbiji na Hopman kupu.

Napad Vikiliksa na bugarski fudbal

Fudbalom u Bugarskoj upravlja mafija koja koristi klubove kako bi prala novac i popravila svoj imidž, navodi se u diplomatskoj depeši koju je objavio Vikiliks, a preneo španski dnevnik ''Pais''.

Morgenštern ponovo najbolji

Austrijanac Tomas Morgenštern trijumfovao je na trećem takmičenju u skijaškim skokovima, u okviru novogodišnje turneje ''Četiri skakaonice'' održanom u austrijskom Insbruku.

Indija dobija svog Jao Minga

Mladi indijski div, Satnam Sing Bamar nada se da će jednog dana postati profesionalni igrač, a stručnjaci u Sjedinjenim Američkim Državama, gde već tri meseca uči košarku, porede ga sa Jao Mingom i statusom koji ima u svojoj zemlji.