Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Ne dolazi trener Barselone

U novu godinu fudbaleri Crvene zvezde trebalo je da uđu sa novim kondicionim trenerom, ali stručno pojačanje iz Barselone ipak neće stići na ''Marakanu''.

Rukometaši bolji od Austrije

Rukometaši Srbije pobedili su Austriju sa 39:27 (23:11) u posledjoj proveri pred odlazak na Svetsko prvenstvo koje će se od 13. do 30. januara održati u Švedskoj.

Namešten meč Lige šampiona?

Meč 3. kola Lige šampiona Šalke – Hapoel Tel Aviv (3:1) je pod sumnjom UEFA da je namešten, navodi izvor iz Fudbalskog saveza Nemačke.

Šalenga pao na doping testu

Navijače Žalgirisa šokirala je vest da je njihov ljubimac Dainius Šalenga pao na doping testu posle evroligaškog meča sa Himkijem 23. decembra.

Juventus na Marakani?

Crvena zvezda mogla bi da ugosti Juventus na "generalnoj probi" pred početak prolećnog dela sezone, prenose beogradski mediji.

Krstić iskoristio izostanak Novickog

U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Oklahoma je u Dalasu savladala domaćina sa 99:95, uz šest poena i devet skokova kapitena srpske reprezentacije Nenada Krstića.

Srbija ne igra finale Hopman kupa

Ana Ivanović i Novak Đoković neće igrati finale Hopman kupa zbog povrede srpske teniserke, koja bi mogla da je spreči i da nastupi na Australijan openu.

Morgenštern pobednik Četiri skakaonice

Norvežanin Tom Hilde trijumfovao je na poslednjem četvrtom takmičenju tradicionalne Novogodišnje turneje "Četiri skakaonice", a ukupni pobednik je Austrijanac Tomas Morgenštern, koji je u Bišofshofenu bio drugi.

Federer eliminisao Troickog

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Dohi, pošto ga je u četvrtfinalu zaustavio Švajcarac Rodžer Federer koji je slavio sa 6:2, 6:2.

Vujanić u Partizanu za 10 dana

Miloš Vujanić će definitivno pojačati Partizan u drugoj fazi Evrolige. Dogovor između crno-belih i Panioniosa je postignut, a Vujanić će se šampionu Srbije priključiti za deset dana.