Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Izboden svetski prvak u rvanju

Svetski šampion u rvanju slobodnim stilom u kategoriji do 84 kilograma, Bugarin Mihail Ganev teško je povređen u tuči u jednom noćnom klubu u Grabovu.

Odbojkaši Vojvodine u polufinalu Kupa

Odbojkaši novosadske Vojvodine plasirali su se na završni turnir Kupa Srbije, pošto su večeras u Novom Sadu savladali Niš sa 3:0 (25:22, 25:21, 25:15) u revanš utakmici četvrtfinala. Vojvodina je i u prvoj utakmici koja je odigrana u Nišu slavila sa 3:0. U preostalim revanš mečevima sutra se sastaju: Partizan - Spartak Ljig (prva utakmica 3:1), Radnički - Spartak Subotica (3:0), Crvena zvezda - Jedinstvo Stara Pazova (3:0).

Leonardo novi trener Intera

Bivši trener Milana, Leonardo, imenovan je za novog predvodnika fudbalera gradskog rivala Intera, saopšteno je na sajtu tog kluba.

Poraz Partizana u Vitoriji

Trener Partizana Vlade Jovanović izjavio je da je igra njegova ekipe u drugom poluvremenu susreta sa Kahom Laboral bila toliko loša da i ne zaslužuje komentar. Partizan je u poslednjem kolu prve faze u Evroligi izgubio u Vitoriji sa 87:71.

Lak trijumf Vojvodine u Nišu

Odbojkaši Vojvodine ostvarili su maksimalnu pobedu u prvoj utakmici četvrtfinala kupa Srbije pošto su u Nišu pobedili istoimeni klub sa 3:0 (25:17, 25:18, 25:12).

Stanković igrač godine

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković i bivši selektor Gane Milovan Rajevac proglašeni su za fudbalera, odnosno trenera godine u izboru Fudbalskog saveza Srbije.

Inter otpustio Benitesa

Uprava Intera otpustila je danas trenera Rafaela Benitesa posle samo šest meseci provedenih na klupi evropskog šampiona.

Dokićeva na Australijan openu

Organizatori Otvorenog prvenstva Australije u tenisu saopštili su danas da su pozivnice za taj turnir za 2011. godinu dobili Jelena Dokić i Piter Lučak.

Najavljena drastična kazna za Smiljanića

Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović najavio je drastične kazne za igrača Gorana Smiljanića, koji je zbog korišćenja marihuane pao na doping testu posle novembarske utakmice sa Borcem.

Đokovićev meč najbolji ove godine

Prvi čovek teniskog tima televizije ''Eurosport'' Sajmon Rid, napravio je listu najboljih mečeva u 2010. godini, a na prvo mesto stavio je pobedu Novaka Đokovića nad Rodžerom Federerom u polufinalu US Opena.