Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Poraz Partizana u Vitoriji

Trener Partizana Vlade Jovanović izjavio je da je igra njegova ekipe u drugom poluvremenu susreta sa Kahom Laboral bila toliko loša da i ne zaslužuje komentar. Partizan je u poslednjem kolu prve faze u Evroligi izgubio u Vitoriji sa 87:71.

Lak trijumf Vojvodine u Nišu

Odbojkaši Vojvodine ostvarili su maksimalnu pobedu u prvoj utakmici četvrtfinala kupa Srbije pošto su u Nišu pobedili istoimeni klub sa 3:0 (25:17, 25:18, 25:12).

Stanković igrač godine

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković i bivši selektor Gane Milovan Rajevac proglašeni su za fudbalera, odnosno trenera godine u izboru Fudbalskog saveza Srbije.

Inter otpustio Benitesa

Uprava Intera otpustila je danas trenera Rafaela Benitesa posle samo šest meseci provedenih na klupi evropskog šampiona.

Dokićeva na Australijan openu

Organizatori Otvorenog prvenstva Australije u tenisu saopštili su danas da su pozivnice za taj turnir za 2011. godinu dobili Jelena Dokić i Piter Lučak.

Najavljena drastična kazna za Smiljanića

Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović najavio je drastične kazne za igrača Gorana Smiljanića, koji je zbog korišćenja marihuane pao na doping testu posle novembarske utakmice sa Borcem.

Đokovićev meč najbolji ove godine

Prvi čovek teniskog tima televizije ''Eurosport'' Sajmon Rid, napravio je listu najboljih mečeva u 2010. godini, a na prvo mesto stavio je pobedu Novaka Đokovića nad Rodžerom Federerom u polufinalu US Opena.

Hemofarm prošao dalje

Košarkaši Hemofarma plasirali su se u Top 16 fazu Evrokupa iako su u gostima poraženi od Asvela sa 81:80 (27:21, 16:14, 20:24, 18:21) u poslednjem meču grupe B.

Federer bolji od Nadala

Rodžer Federer savladao je Rafaela Nadala sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:3, u humanitarnom susretu odigranom u Cirihu.

Najveći dužnici Vojvodina i Zvezda

Klubovi fudbalske Superlige imaju međusobna potraživanja od oko 300.000 evra, saopšteno je posle sednice Izvršnog odbora Zajednice fudbalskih klubova Superlige.

Miličić obnovio povredu

Darko Miličić nije uspeo da spreči novi poraz Minesote, a da stvari po njega budu gore u duelu ekipa sa začelja, protiv Los Anđeles Klipersa, povredio je skočni zglob već u petom minutu.

Maljković selektor Slovenije

Jedan od najslavnijih trenera Evrope Božidar Maljković postigao je dogovor sa čelnicima Košarkaškog saveza Slovenije čime je prvi put u bogatoj karijeri postao trener neke reprezentacije.

Đoković: Ništa nije rađeno godinama

Otac najboljeg tenisera Srbije Novaka Đokovića, Srđan, istakao je da ni on niti bilo ko iz porodice Đoković ne želi da preuzima Teniski savez Srbije, već da samo traži promene u interesu srpkog tenisa koje su osim Đokovića podržali i reprezentativci Srbije i selektor Bogdan Obradović.