Naslovna
21.12.2010.
05:03
Otac najboljeg tenisera Srbije Novaka Đokovića, Srđan, istakao je da ni on niti bilo ko iz porodice Đoković ne želi da preuzima Teniski savez Srbije, već da samo traži promene u interesu srpkog tenisa koje su osim Đokovića podržali i reprezentativci Srbije i selektor Bogdan Obradović.
  • Ras

    21.12.2010 07:27
    Hladne glave i bez interesa
    Pa promene bi mogle nesto i da donesu. Neshvatam samo kako Srdjan Djokovoc to misli da izvede da istovremeno ne zeli da preuzme i vodi TSS a da pritom "... grupa ljudi koju predstavlja ima plan kako da organizuje rad TSS-a". Ali dobro. Pokazao je da je srcan, da ume da uleti u rizik zarad cilja pa neka.Jedno je sigurno: Djokovicu senioru je tenis jos uvek jaka interesna zova; mama Djokovic nije poslovna zena tipa Lepe Brene i Djokovici na racun tenisa posluju... Kod Zivojinovica nije to slucaj pa sa te strane mozda i treba spojiti znanje sa interesom.U dobru volju i kod jednih i kod drugih ne sumnjam. Sada je vaznije biti pragmatican a teniski pragmatizam srpskog miljea u ovom trenutku lezi ipak na strani nacina koje zastupa Djokovic.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna