Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Uhapšeno četvoro zbog krađe struje

Policija je uhapsila dvoje zaposlenih u Elektrodistribuciji Čačak i dvoje gradjana, koji su kradjom struje oštetili Elektroprivredu Srbije (EPS) za oko 22 miliona dinara, saopštio je danas EPS.

Pokušaj da se Siniša Mali retroaktivno izbriše iz ofšor firmi

Advokatica gradonačelnika Beograda Ana Panajotova tražila je od bugarskog poslovnog registra da je retroaktivno upiše kao vlasnicu i direktorku kompanija preko kojih je Siniša Mali kupovao stanove na bugarskom primorju i čiji je i dalje direktor, ali je registar odbio da obavi takvu promenu, piše danas Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK).

Više od 500 stručnih kurseva širom Srbije

Svi zainteresovani da otvore sopstveni biznis, osposobe se ili usavrše u određenoj delatnosti ili napreduju u karijeri u inostranstvu mogu da odaberu iz više od 500 kurseva stručnog osposobljavanja, te nege i lepote, praktično u bilo kom gradu u Srbiji.

Ime novog premijera između 11. i 15. juna

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da se može očekivati da između 11. i 15. juna bude saopšteno ime mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

U Srbiji deluje oko 150 sekti

U Srbiji ima oko 150 organizacija koje se mogu nazvati sektama, a s njima je na različite načine povezano gotovo pola miliona ljudi.