Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Uhvaćeni neposredno posle krađe

Novosadska policija uhvatila je Ibraima B. (1991), Idriza T. (1990) i maloletnog F. R. (1994) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krađu.

Građani pomogli policiji

Novosadska policija je, u saradnji sa građanima, sprečila  Muharema M. (32) da opljačka stan jednog Novosađanina.

Uhapšen posle krađe

Novosadska policija je, odmah posle izvršene krađe, uhvatila Miroslava C. (31) iz Novog Sada.

Lekar odbio da previje povređenog dečaka?

Četrnaestogodišnjem dečaku, koji se u četvrtak teže posekao, pomoć su odbili da ukažu u prijemnoj ambulanti Instituta u Sremskoj Kamenici, jer nisu nadležni za decu, tvrdi majka dečaka, što u Institutu demantuju.

Osuđena za ubistvo muža sekirom

Stana Dovedan (72) iz Žablja osuđena je juče u novosadskom Višem sudu na 15 godina zatvora za ubistvo svog supruga Nedeljka 10. marta ove godine.

Pronađen deo metka koji je usmrtio Vučurovića?

U jučerašnjoj pretrazi terena na Bulevaru Jaše Tomića gde je pre četiri meseca poginuo Velibor Vučurović, prijatelji preminulog i ekipe kriminalističke policije pronašli su komad metala za koji se sumnja da je deo metka koji je usmrtio mladića.

Stanje povređene starice teško

Starica Ana Bodoči (87), koju je pre dva dana pregazio autobus, teškog je opšteg stanja u život joj je ugrožen, kažu za Radio 021 u Kliničkom centru.

Sam traži dokaze o ubistvu sina

Zoran Vučurović, otac Velibora Vučurovića iz Feketića, ubijenog pre četiri meseca na Bulevaru Jaše Tomića, odlučio je da sutra prekopa mesto zločina u potrazi za dokazima, jer je nezadovoljan činjenicom da policija i dalje nije napravila pomak u rasvetljavanju ovog zločina.  

Opljačkan poštar i dve menjačnice

Za sada neidentifikovane osobe opljačkale su juče dve novosadske menjačnice i uz pretnju nožem, odnosno pištoljem, ukrale izvesnu sumu domaćeg i stranog novca.

Špricevi stalna pojava u parkovima (Foto)

Iako se neretko dešava da u zabačenijim delovima novosadskih parkova Novosađani naleću na otpad koji za sobom ostavljaju narkomani, u "Gradskom zelenilu" tvrde da se svo smeće redovno uklanja.

Pregažena starica stabilno

Autobus gradskog prevoznika na liniji broj 6 juče oko podneva pregazio je Novosađanku Anu Bodoči (87), koja je prilikom izlaska iz vozila pala pod točkove.

Nastradalo dete u Lugu

Troipogodišnji G.F. iz fruškogorskog sela Lug, u opštini Beočin, izgubio je život ispred svoje kuće juče oko 17 sati.

Ponavlja se suđenje sinu policajca

Presuda Marku Markušu (22), okrivljenom za ubistvo Aleksandra Dragojlovića (39) u restoranu "Osam tamburaša" na Petrovaradinskoj tvrđavi, ukinuta je i vraćena na ponovno odlučivanje.  

Uhvaćen džeparoš

Novosadska policija je uhvatila Nikolu F. (1984) iz Novog Sada, neposredno pošto je, u gradskom autobusu, izvukao novčanik iz torbe jednoj Kikinđanki.

Pretio uz pištolj na slepoočnici

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Novosađanina Nedeljka M. (1964), koji se tereti da je, 5. jula, repetirao pištolj i prislonio ga na slepoočnicu radniku jednog gradilišta u Novom Sadu.