Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

"Kontrast": Plesačice se igrale sa prskalicama

U nastavku suđenja četvorici optuženih za požar u novosadskoj diskoteci "Kontrast", 1. aprila prošle godine, u kojem je nastradalo šestoro mladih ljudi, svedočile su tri plesačice koje su kobne večeri na bini izvodile performans sa prskalicama.

ZIG: Dali smo rešenje za Bocke

Zavod za izgradnju grada oglasio se povodom jučerašnjeg incidenta u Bockama, kada su građani sprečili ekipu JKP "Put" da izvedu radove u Bagremovoj ulici.

Vatrogasci upozoravaju Novosađane

Poslednjih dana učestali su požari u podrumskim prostorijama, kao i drugim napuštenim objektima gde se nalaze stare stvari, koje su uglavnom nezaštićene od požara.

Sud sutra o naplati poveriocima ATP "Vojvodina"

Privredni sud u Novom Sadu izdao je danas rešenje o izvršenju naplate dugovanja u sporu između ATP Vojvodina i Grada Novog Sada, po kojem je Grad dužan da isplati 1,33 milijarde dinara  ovom preduzeću, saznaje 021.

Novi Sad bezbedan od poplava

Sezona prolećnog rasta vodostaja i poplavnih talasa se primiče a, kako ističu u "Vodama Vojvodine", Novosađani ovog proleća ne moraju da brinu.

Policija pojačala patrole na Naselju

Nakon pucnjave i sve češćih navijačkih obračuna među maloletnicima, novosadska policija pojačala je prisustvo na Novom naselju u večernjim satima i vikendom, a u proteklih mesec dana nekoliko puta su sprovođene racije na otvorenom.

Lekari iz Kamenice usavršavaće se u Kanadi

Generalni direktor Kraljevske komore hirurga i lekara Kanade Endrju Padmos posetio je danas tri instituta u Sremskoj Kamenici povodom uspostavljanja programa razmene lekara između Srbije i Kanade.