Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Pavličić: "Još nije gotovo"

Gradonačelnik Igor Pavličić izjavio je da promena vlasti u Novom Sadu još nije izvesna i optužio LSV i SPO da su krivi za raspad sadašnje većine.

Petrovaradinska tvrđava na dugom putu do Uneska

Izradom studije zaštite, Petrovaradinska tvrđava je stekla sve uslove da od kulturnog dobra velikog značaja preraste u kulturno dobro od izuzetnog nacionalnog značaja, izjavila je autorka studije i viši stručni saradnik u Zavodu za zaštitu spomenika kulture Slobodanka Babić.

SRS će podržati DS u Novom Sadu?

Predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić najavio je za 021 mogućnost da njegov odbornički klub uđe u neku koaliciju u novosadskom parlamentu

DS oštro reagovao na kritike LSV-a

Gradski odbor Demokratske stranke oštro je odgovorio na jučerašnje saopštenje Lige socijaldemokrata Vojvodine u kojem se kritikuje rad gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića.

Aktuelna vlast u Novom Sadu izgubila većinu

Predsednik Gradskog odbora SNS Miloš Vučević rekao je da je Memorandum o usaglašavanju političkog delovanja u Skupštini Novog Sada između SNS i odborničkog kluba "Svi za Novi Sad" potpisan jutros u 10 sati, čime je aktuelna gradska vlast izgubila većinu.