Novosadski informativni portal 021

Zabava

Hteli dati detetu ime "analan"

Novi Zeland je objavio listu imena koja su roditelji htela dati deci, ali su odbijeni zbog toga što su imena bila suviše bizarna ili čak uvredljiva.

VIDEO: Poslednji pravi nindža

Majstori za skrivanje u tami, špijuniranje i eliminaciju, vrlo retko su viđeni i gotovo su bešumni...dok ne zadaju fatalni udarac. Nindže su bile alat za špijunažu i ubistva u vremenu samuraja a danas predstavljaju ostatke starog sveta, iako su skoro nestali.

Krao pršute i delio siromašnima

Franko Pincan, sitni lopov i varalica, "očarao" je meštane sela Bašići kod Pazina jer je po Istri mesecima krao pršute, motorne testere i gorivo i delio ih svojim susedima.

Vlasnik Fejsbuka prima platu od jednog dolara

Vlasnik Fejsbuka, multimilijarder Mark Zakerberg (28), pridružio se danas klubu direktora "Silikonske doline", gde je centar informatičke industrije u SAD, koji će ove godine primati plate od samo jednog dolara.

FOTO: Težak život Kineskinja u 19. veku

"Kod kuće ili u inostranstvu, u prazničnoj ili običnoj odeći, srce kineskih žena čini se uvek spremnim za veselje i dobro raspoloženje", naveo je jedan zapadni posmatrač života i običaja u Kini 19. veka.

FOTO: Buran život Devetoprste gejše

Životi japanskih gejši obavijeni su velom misterije. Donosimo vam priču o najslavnijoj, najskandaloznijoj i najmisterioznijoj gejši svih vremena, Teruhi, poznatoj i pod nadimkom "Devetoprsta gejša".

Naletela na tigra u toaletu

Amerikanka Džena Krebil doživela je najveći strah u životu kada se u toaletu cirkusa, u koji je ušla nakon predstave, srela oči u oči sa tigrom.