Novosadski informativni portal 021

Zabava

Uhvaćen za volanom 996 puta, a nema vozačku

Hrvatska policija je jednog 45-godišnjeg muškarca do sada 996 puta uhvatila da upravlja automobilom iako nikad nije položio vozački ispit, a poslednji put je priveden u Prekršajni sud u Đakovu.

Kako se čuva ženska čednost

Različite kulture imaju različite definicije toga šta je pristojno. U nekim zemljama možete biti uhapšeni zbog nošenja tanga gaćica, dok je u drugim to sasvim prihvaćen dres kod za večeru.

Biljke vole hevi metal

Jedan od najcenjenijih svetskih baštovana Kris Birdšo, otkrio je kako da pomognete vašim biljkama da procvetaju u punom sjaju - dajte im da slušaju hevi metal grupu "Black Sabbath".

VIDEO, FOTO: Tetoviranje očiju postaje trend

Kontaktna sočiva jarkih boja ili ona sa kojima ćete imati pogled tigra ili neke druge divlje mačke su već postala opšte mesto u noćnim klubovima širom sveta, a oni koji su spremni za ekstremniju telesnu modifikaciju se u poslednje vreme odlučuju za trajno bojenje beonjača - tetovažu očiju.

Grad stogodišnjaka

Najstarija osoba na svetu danas puni 116 godina, a stručnjaci u Japanu istražuju kako to da Japanac Džiroemon Kimura, ali i ljudi koji su u njegovom okruženju, žive tako dugo.