Biljke vole hevi metal

Jedan od najcenjenijih svetskih baštovana Kris Birdšo, otkrio je kako da pomognete vašim biljkama da procvetaju u punom sjaju - dajte im da slušaju hevi metal grupu "Black Sabbath".
Jedan od najcenjenijih svetskih baštovana Kris Birdšo, otkrio je kako da pomognete vašim biljkama da procvetaju u punom sjaju - dajte im da slušaju hevi metal grupu "Black Sabbath".

Ta muzika, tvrdi, čini čuda i podstiče biljke da razvijaju velike i prekrasne cvetove. Biljke koje su uživale u toj muzici pokazale su se otpornijim na razne bolesti i vaši.

"Postavili smo četiri staklenika. Jedan je služio kao 'kontrolna kuća' u kojoj je bila tišina, a u preostala tri smo biljkama puštali muziku. U jednom stakleniku puštali smo klasičnu muziku, u drugom Klif Ričarda (pop zvijezda), a u trećem "Black Sabbath". Biljke koje su slušale hevi metal nisu izrasle tako visoko u odnosu na druge, ali su zato razvile najveće i najlepše cvetove", otkrio je Birdšo, i dodao da su sve biljke koje su slušale Ričarda  uvenule.

  • Gillan

    24.04.2013 13:25
    Nije tu stvar do hevi metala nego do satanistickog akorda koji koristi Toni Ajomi... i jos spusteno za dva tona...
    Od toga bi i korov procvetao.... :D
  • Dejan

    23.04.2013 16:07
    Čudo prirode
    Biljke su reagovale lepšim cvetovima, jer su htele da poruče: "Evo, bićemo dobre i cvetaćemo lepo, samo nam isključite tu buku!"
    Vaške su, naravno, pobegle...
  • Stanar

    22.04.2013 11:00
    Danas sam razgovarao sa svojim biljkama u vezi ovoga i one kazu da je to obicna glupost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti