Zabava
28.06.2015.
16:28
Belgijski istraživač Frederic Depypere otkrio je način da spreči čokoladu da se topi u rukama dok je jedete, a da pritom održi svoju slasnu teksturu.
  • 29.06.2015 16:13
    Takmiče se, ko će gore
    Mogu da naprave i čokoladu koja leti, ali to ne znači da je zdrava. A kamoli ukusna.
    Jednom sam nesrećom probao neku čokoladu iz Filadelfije, pravljenu za američke vojnike u pustinji. Većeg zla nisam video. Naravno da je nisam progutao.
    Ali je zato pakovanje sva i zlatu i dizajnu na plavo...
    Nije ni čudo da se zaprepaste kad u Srbiji osete ukus hrane. Prave.
  • IgorNS

    29.06.2015 06:47
    Hemicar Pera
    To mu dodje isto kao i rakija od koje ne mozes da se napijes. Zar nije smisao jedenja cokolade da se ona otopi i da se umazes istom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna