Autor: Nezavisne novine

Zabava
10.03.2020.
10:19 > 12:27
Francuska administracija upozorila je svoje građane da ne koriste kokain radi zaštite od virusa korona.
  • azrael

    11.03.2020 08:17
    "Kokain leči sve". Prof.dr.Toni Montana.
  • Bata jegulja

    10.03.2020 13:59
    Bata jegulja
    Uvek me nerviralo kad me neko pita zasto pijes,zasto se drogiras pa jednostavan odgovor da zabrljavim i zaboravim gde zivim i ostale probleme. Kokain uzimam ponekad kad imam vise para mogu reci da sam kao dete imao astmu uvek sinusi zacepljeni a sada kad uzmem kokain prodisem kao da sam na nekoj planini cistok vazduha. Stvarno covek nemoze biti pametan samo bih zamolio malo da spuste cenu kokaina ipak ovo je srbija slaba su novcana primanja.
  • Dr

    10.03.2020 13:42
    Dr
    Ja na ovo gledam ozbiljno trgovina kokainom je jako unosan posao. Ona ide i južne amerike preko italije i španije najćešće. E sada su kao zabranili saobraćaj i dileri se dosetili kao pošalica da leči kokain. Cena u panici naglo skače tako da su opet svi na dobitku i dileri i konzumenti a i država. Jer znamo da zabranjeno voće je uvek najskuplje. Zaista dobar poslovni trik.
  • Laza šljam

    10.03.2020 12:22
    Laza šljam
    Ja sam bio alkoholičar 25godina konzumirao sam skoro sve vrste narkotika više puta sam bezuspešno lečen. Čak su mi skoro odredili i fatum smrti doktori ali sam se vratio sa one strane. Dok sam sve ovo konzumirao nikada nisam imao problema ni sa kakvim virusima,gripe,kašalj,prehlade itd čak sam se kupao redovno kad je zima na dunavu. E od kad sam prestao i rekao lazo dosta je bilo svi virusi me napali e ko je sad tu pametan sam bog zna.
  • viva la france

    10.03.2020 11:53
    lol
    Alternativna medicina postoji jos odavno, ako lek/vakcina jos ne postoje, moramo se zastititi nekako, kokain i alkohol su na osnovu licnog eksperimentisanja pokazala najbolji uticaj u borbi protiv... protiv cega ono... a da korone

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna