Autor: Hina

Zabava
26.09.2022.
12:42
Koncerti jednog od osnivača Pink flojda, Rodžera Votersa, u poljskom Krakovu otkazani su, saopštili su organizatori pošto su Votersovi komentari o ratu u Ukrajini izazvali veliki broj kritika.
  • Lepi Breno

    07.10.2022 01:11
    Možda grešim
    ...nekako čitajući tekst do kraja, s pokušajem razumevanja ispada da je konflikt izmedju Lukas Vantuča I Votersa a ne države.
  • Radivoje

    30.09.2022 10:51
    O mrznji
    @Nemanja;' Cim nesto pocinje odavde "Poljaci Ruse mrze endemski..." tu nema srece. Zamisli koiko bi Nemci i Japanci trebalo da mrze Amerikance, imajuci u vidu sta su im uradili u WWII. Te mrznje nema zato su sve tri drzave u samom vrhu sveta, u svemu i svacemu. BTW, Poljska i Pink Floyd, ha ha..
  • Nemanja

    28.09.2022 00:43
    @ pismen
    Možda sam nepismen, ali sam četvrtinu Poljak, imam rodbinu u Poljskoj. Poljaci Ruse mrze endemski, iz dubine duše, iz vrlo opravdanih razloga (proučiti istoriju od Poljsko-Litvanskog komonvelta, pa na dalje). Iako imaju "istoriju" i sa Ukrajinom, ista je bačena u zapećak zbog mnogo većeg zajedničkog neprijatelja.
    P.S.
    Da Poljaku kažeš da je vodka rusko piće, nokautirao bi te momentalno, sve i da te je malo pre toga častio istom.
  • pismen

    27.09.2022 08:59
    da...
    "javna podrška ukrajinskoj odbrani od Rusije je vrlo visoka." sve sto nije podrska je zabranjeno tako da iz toga proizilaze dve stvari: 1. ne mozemo znati kolika je stvarna podrska, 2. odsustvo kritike deluje na neopredeljene

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna