Zabava
18.07.2012.
19:30
U austrijskoj pokrajini Štajerska sud je zabranio da stočar kravama stavi zvona oko vrata kada ih noću vodi na ispašu.
  • Osmi sekretar SKOJA

    19.07.2012 17:22
    Za kim zvona zvone
    Ako vam je to problem...blago vama
    Nama su problem cobani na vlasti...
    Hajde da menjamo probleme dajemo nase cobane za vase krave
  • Suncokret

    19.07.2012 14:44
    Zemljo moooojaaaa :-(
    A kod nas policija i Sigurna kuća za žene koje su žrtve nasilja u porodici, ne mogu ništa da urade da spasu ženu od tog zlostavljanja dok ih ona sama ne nazove. Iako komšije u pola noći bidi vika, dreka, cika, lupanje vratima, iako svaki put doživljavaju stres i sve preživljavaju sa tom nesrećnom ženom, koja verovatno nema hrabrosti da ih pozove,niko ništa ne reaguje. I U policiji i u Sigurnoj kući su mi ponovili da oni tu ne mogu ništa dok ih žrtva ne nazove, a u medijima se non-stop trubi da ne okrećemo glavu u takvim situacijama. Zemljo moooojaaaa :-(
  • Mamika

    19.07.2012 06:17
    ???
    Zato kod nas može da trešti turbo-folk po celu noć,a perjari i gvoždjari,sa sve megafonima,od rane zore trešte i ne daju nam mira i nokom ništa!!! Policija,ni jedna,nije nadležna za ovakve,a mi gradjani,moramo da ćutimo i trpimo,jer ne smemo da vredjamo Rome,a bogami se bojimo požara i bombi !
  • Glupi retoričar

    19.07.2012 04:45
    Al' ste ga sročili
    Neko(vlast) je, znači, direktno komunicirao sa kravama i zapretio im da ne smeju više da nose zvona. E, to ti je uređen sistem. Zabraniš kravama da zvocaju i - gotovo. Ovi naši čobani bi sto krivina navatali i zvonile bi krave non-stop, ko one iznajmljene mašine u Kolubari. Zato mnogo obožavam Zapad.
  • Y

    18.07.2012 20:17
    Ali će zato u NS...
    ...ostati dozvoljeno urlanje po trgovima i ulicama do jutarnjih sati. "Srpska Atina", a ne neka tirolska zabit!
  • G

    18.07.2012 19:45
    Kakvi fašisti. Kada će se Austrija konačno demokratizovati i dozvoliti da pojedinci smetaju građanima naselja u vreme kada je zabranjena buka, kada će konačno dozvoliti festival u Schonbrunu koji će trajati nekoliko noći?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna