Zabava
04.01.2013.
14:50
Otkad zna za sebe oduvek je voleo da crta, vaja, sastavlja, rastavlja, da materijalizuje snove i fantazije i bilo je neminovno da od njega "nešto bude kada poraste" ako se to pogodi sa maštarijama, kaže o sebi Smederevac Đorđe Đorđević, glavni dizajner u centrali firme Lego, u Danskoj.
  • Bojan

    06.01.2013 03:39
    Nikad zadovoljni
    Pa sta sada ne valja sa ovim clankom. Momak je uspesan, to je sam postigao, iz Srbije je, prica je zanimljiva. Ne moze u Srbiji da radi za Lego. Kamo srece da citamo ovakve clanke svaki dan, pa makar uspeo u nekoj drugoj zemlji, Srbiji ili na Marsu. Vama ne padne na pamet, kada procitate ovako nesto, bas zanimljivo, lepa prica i svaka cast momku nego Srbi, palanka, Srbija ne prasta uspeh i ostale nebuloze. Stvarno smo postali naporan narod, barem neki. Ima stranih blogova koji imaju clanke samo o uspesnim ljudima npr. iz oblasti arhitekture, dizajna, muzike... Imamo i mi takve ljudi pa sto ne bi citali o njima.
  • Телеп

    04.01.2013 17:59
    @Ns
    Да ли би ти исто значило да у рубрици "занимљивости" прочиташ да је директор развоја у Мерцедесу постао твој комшија или неки тамо Швеђанин?
    Сваком нормалном човеку је ваљда драже да чује да је неко, њему близак, постигао неки велики успех у нечему, на међунардоном плану, него неко са ком нема никакве везе.
    Друга је сад ствар ако теби Срби нису блиски. Онда те разумем.
  • ns

    04.01.2013 15:08
    kao i fotograf koji je prvi prišao Baumgartneru posle skoka, i tip koji je pijan skočio na ajkulu, ma sve samo da ima neke veze sa srbijom majkom, gori smo i od hrvata i od engleza, svaka čast ovom kao i svakom uspešnom čoveku odakle god da je, za promenu jer se po difoltu u srbiji uspeh ne prašta
  • 04.01.2013 15:02
    Steta sto kod nas nista nije uradio.
    Ovo klasifikujem pod sarkazam.
    Bitno je da je Srbin, shvatam.
    Kakva palanka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna