Zabava
03.06.2013.
08:26
U poslednje tri godine Belgijanka Kimberli Vlamenk pretrpela je devet bolnih laserskih intervecija da bi ponovo ličila na sebe – na njenom licu više nema 56 istetoviranih zvezdica.
  • Kpnzervativan

    04.06.2013 09:43
    @M
    Slatko si me nasmejao! Naravno da znači, ali u srcu i duši a ne na koži. Svakako da je to bila faza u razvoju i dobro je da je tako. Al tatoo mi je i dalje bez veze. Pozdrav! :-)
  • M

    04.06.2013 07:16
    @Konzervativan - Tri put meri, jednom seci
    Pa gde Dzim da ti ne znaci nista, njega da istetoviras, 100 godina da prozivis, opet bi ti na kraju znacilo! Ma za hiljadu godina da ti se nekako ocuva koza, da te pronadju arheolozi i njima bi Dzim znacio! Ej!! :)
  • Konzervativan

    03.06.2013 19:03
    Tri put meri, jednom seci
    Ja sam malo konzervativan po ovom pitanju. Imam 45g. i u vreme kad sam ja bio tinejdžer i ranije tetovirao se, uglavnom, najniži sloj društva. U medjuvremenu od tetoviranja je napravljena umetnost, i moram priznati da sad ima i "lepih" tetovaža, ali ne razumem zašto obeležiti sebe za ceo život. To može da izgleda "lepo" na mladoj i zategnutoj koži, a šta ćemo kad koža više ne bude lepa i mlada? Drugo, ono što ste danas istetovirali i što vam nešto znači, već za godinu-dve vam neće značiti ništa. Da sam se ja, recimo, tetovirao kao tinejdžer, možda bih istetovirao ime Džima Morisona. Sad mi to ama baš ništa ne bi značilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna