Zabava
19.12.2013.
11:25
Kineski sud je presudio da je producent jednog popularnog dečjeg crtanog filma delimično odgovoran za povrede koje je pretrpelo dvoje dece kad ih je njihov prijatelj zavezao za drvo i zapalio, imitirajući tako jednu scenu iz crtaća, objavili su danas lokalni mediji.
  • xy

    20.12.2013 13:53
    I mi smo odrasli na crtaćima gde se Tom i Džeri mlate čekićem, bacaju sa krova, Patak Dača proleće glavom kroz zid, pregazi ga tramvaj, Kojot Genije pada sa litice i ostane živ, Duško Dugouško... da ne spominjem šta je sve radio.
    Sada kada gledam, sve je to bilo potpuno besmisleno i veoma nasilno. Čak nije ni smešno.
    Pa ipak - nismo jedni druge udarali maljem po glavi samo zato što smo to videli u crtaćima. Imali smo mozga u glavi!!!
    Treba biti malčice pomeren (da ne kažem nešto drugo) pa se na taj način "ugledati" na gluposti sa TV-a...
    Danas bi i na crtaće trebalo staviti upozorenje za roditelje, kojoj je uzrasnoj dobi crtać namenjen. Pa čak i tada ne bi ništa vredelo.
    Planeta koja tone, eto gde smo danas.
  • M

    19.12.2013 15:33
    dobro je da nisu dohvatili neku kozu da rekonstruisu scenu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna