Nema poskupljenja struje ove godine

Poskupljenje struje nije predviđeno planom poslovanja za ovu godinu, izjavio je vršilac dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorad Grčić.
On je za Blic rekao da je razlog to što je EPS prošlu godinu završila sa profitom od 2,5 milijardi dinara, umesto planiranog gubitka od 21,5 milijardi, ali i to što cena struje na tržištu nikada nije bila niža.
 
Struja u Srbiji poskupela je poslednji put u avgustu, za 12 odsto.
  • Pinki

    25.06.2016 22:51
    Nije moguce.
    Poskupljuj struju al' odmah. I ovako ne znamo sta da radimo sa ovolikim novcem... Sve da poskupi i treba, a plate, da se smanje pod hitno....
  • baba

    24.06.2016 10:31
    gubitak
    nemem pojma ja sam baba ,ali planirani gubitak od toliko milijardi ???
  • Mile

    23.06.2016 13:56
    Zašto je ovo vest? Kad budete imali vest da će "struja pojeftiniti" javite se gospodo. Ovako se kroz nagoveštaj da struja neće poskupiti ove godine ustvari nagoveštava da će možda ipak poskupiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.