Amazon zapošljava još 100.000 radnika zbog povećane prodaje

Kompanija Amazon je saopštila da joj je potrebno još 100.000 zaposlenih u SAD da bi zadovoljila povećane onlajn narudžbine zbog širenja korona virusa i zadržala ljude u njihovim domovima.
Amazon zapošljava još 100.000 radnika zbog povećane prodaje
Foto: Pixabay
Kompanija je saopštila da će privremeno zaposlenima u skladištima, centrima za isporuku i veleprodajnim centrima povećati platu do kraja aprila.
 
"Vidljiv je značajan rast tražnje, što zahteva povećanje broja zaposlenih nezabeležen za ovo doba godine", izjavio je Dejv Klark, zadužen za prekomorska skladišta i mrežu za isporuke.
 
Amazon je saopštio da je tokom vikenda rast broja porudžbina zapretio da će produžiti isporuku na duže od uobičajenih dva dana.
 
Naročito je bila velika potražnja za sredstvima za čišćenje kuća i stanova tako da je morao da se poveća i obim njihove nabavke.
 
Ta kompanija sa sedištem u Sijetlu je saopštila da traži stalne i privremene radnike za poslove vozača dostavnih vozila, skladištara i pakera.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.