Mali: Drugi minimalac biće isplaćen prve nedelje juna

Drugi minimalac privrednicima i zaposlenima biće isplaćen prve nedelje juna, a treći prve nedelje jula, izjavio je za Tanjug ministar finansija Siniša Mali.
 Mali: Drugi minimalac biće isplaćen prve nedelje juna
Foto: 021.rs
Podseća da je Vlada Srbije prvi minimalac za 1.052.000 radnika u 232.000 preduzeća isplatila 7. maja.
 
"Pozivam privrednike da se zadrže u tom programu. Sledeća isplata je prve nedelje juna, i onda očekujemo još jednu isplatu prve nedelje jula. Otvorili smo ekonomiju, preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća krenula su da rade, ali i pored toga, mi održavamo obećanje koje smo dali", rekao je Mali.
 
Ističe da će pomoć od tri minimalne zarade dobro doći privrednicima da konsoliduju svoje poslovanje i da isplate zarade dok se, kaže Mali, "ne zahukta" privredna aktivnost u našoj zemlji nakon virusa korona.
  • Minja

    22.05.2020 18:37
    I sad mi treba da verujemo čoveku koji laže!? Pa dokazano da je lagao o svom doktoratu, a ovamo mu poverene finasije ove države. Gde tu ima logike? Nema, ali ima veze, tesne veze sa ovom vlašću. Zakon je mislena imenica u ovoj zemlji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Smanjene devizne rezerve NBS

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je danas da su bruto devizne rezerve na kraju marta ove godine bile 24,9 milijardi evra, što je u odnosu na kraj prethodnog meseca smanjenje za 89,3 miliona evra.