Ruski lanac prodavnica stiže u Srbiju, otvara 15 prodajnih objekata

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić najavila je danas da će jedan od najvećih diskontnih lanaca u Rusiji MERE otvoriti prve prodavnice u Srbiji do polovine januara, kao i da će do maja imati otvoreno ukupno 15 prodavnica.
Ruski lanac prodavnica stiže u Srbiju, otvara 15 prodajnih objekata
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Građani će već u januaru moći da kupuju u njihovim prodavnicima. MERE planira da do sredine januara otvori objekte u Batajnici, Kruševcu i Subotici, tokom februaru u Kraljevu i Vršcu, a do kraja aprila i početka maja planirano je otvaranje ukupno 15 prodavnica u Srbiji", rekla je Matić za Politiku.
 
Činjenica da u Srbiju dolazi jedna od najvećih diskontnih lanaca u Rusiji MERE, ističe, samo je još jedna potvrda da je ovdašnje tržište maloprodaje jedno od najperspektivnijih u regionu.
 
To znači, kako kaže, veću konkurenciju na tržištu maloprodaje, ali i modernizaciju trgovinske mreže.
  • Ironija

    13.01.2021 23:09
    @/ da li si sam uspeo da smislis tako originalan, duhovit i nadasve inteligentan komentar (u skladu sa istim takvim nikom), ili vi nato botovi imate neku specijalnu obuku, mozda vam direktno Pompeo pomaze da sklepate 2-3 proste reci?
  • Ftn

    13.01.2021 14:26
    Www
    Pobegli iz EU pa nasli trziste!
  • Mada

    13.01.2021 13:35
    Odlicno ...
    ... sto i Novi Sad ima visoko, prioritetno mesto na spisku :-(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.