Prijavljivanje za premiju za mleko od danas

Prijavljivanje za premiju za mleko počinje danas i trajaće do 15. aprila, navelo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede na sajtu.
Prijavljivanje za premiju za mleko od danas
Foto: Pixabay
Prijavljuje se preko mlekara, a postoji i mogućnost neposrednog prijavljivanja primarnih proizvođača.
Isplata premije za mleko će biti posle završetka javnog poziva, u roku od 30 dana.
Javni poziv za davanje po hektaru će biti pomeren kako bi poljoprivredni proizvođači imali dovoljno vremena da provere i ažuriraju svoje podatke u Katastru, prikupe dokumentaciju i regulišu ugovorne odnose.
 
Pomeranje roka, kako je navelo Ministarstvo, neće uticati na isplatu subvencija, koje će poljoprivredni proizvođači dobiti u isto vreme kako je i planirano.
 
Javni poziv za davanja po hektaru će trajati mesec, umesto 45 dana, te će obrada zahteva i dinamika isplate biti nepromenjena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.