Na Danima komunikacija saznajte kako web3 pretvoriti u moćnog saveznika brenda

Šta nam zapravo donosi budućnost novog tehnološkog pokreta?
Veliki festival tržišnih komunikacija ponudiće korisne uvide – i to ni više ni manje nego iz perspektive uticajnog i revolucionarnog adidasa.
"Web3 nije marketinški pokret, nego novi, otvoreni i demokratični način poslovanja", poručuje stručnjakinja za nove tehnologije Erika Wykes-Sneyd, koja će uskoro stati na glavnu pozornicu Dana komunikacija, na kojima će se od 20. do 23. aprila u rovinjskom hotelu "Lone" već tradicionalno okupiti cenjena zajednica stručnjaka za marketing, kreativnost, digital i tržišno komuniciranje.
Nakon što je napustila karijeru u tech industriji, gamingu i oglašavanju, ova buntovna optimistkinja je svoju svrhu pronašla kao globalna potpredsednica adidas /// studija, koji sama naziva web3 produžetkom brenda, a svojim delovanjem povezuje dizajn, strateško razmišljanje i organizacione strategije za lakše praćenje tehnoloških napredaka. Zaslužna je za njihov inovativni The New Age of Originality, novi pristup privlačenju raznolikih generacija proizvodima, iskustvima i uslugama. "Organizacije ne postoje; postoje samo ljudi okupljeni oko ideja – naša nas originalnost povezuje s našim identitetom, strastima, brendovima, ali i s drugim ljudima."
 
Snaga web3 pokreta leži upravo u činjenici da se temelji primarno na trenutnim, ali i budućim očekivanjima zajednice koja se okuplja oko brenda, tvrdi Wykes-Sneyd, čime on u prvi plan stavlja svrhu brenda. U svom predavanju Understanding the Web3 Revolution: From NGMU to WAGMI istaknuće kako je blockchain tehnologija dovela do promena u odnosu potrošača, brendova i kreatora zbog usmerenosti na drugačije vrednosti. Od not gonna make it pa sve do trijumfalnog we’re all gonna make it, učesnici festivala dobiće priliku da saznaju kako svoje kupce transformisati u učesnike dijaloga – te naposletku verne prijatelje brenda.
 
Objavljen je nestrpljivo iščekivani raspored Dana komunikacija. Nakon Edwarda Snowdena, koji će se učesnicima festivala DK2023 pridružiti videolinkom na desetu godišnjicu razotkrivanja sistema masovnog nadzora koji je šokirao svet; evanđeliste, vizionara i rock-zvezde tehnološkog sveta Jamesa Whittakera; Munise Can, strateške stručnjakinje i direktorke Highsnobietyja koja brendovima pomaže da zacrtaju put do sigurnog uspeha; vodećeg kreativca dalekog Japana Toshihika Tanabea; svetskog autoriteta za sextech Bryony Cole; vodećeg futuriste za kreativne tehnologije Iana Beacrafta powered by Hrvatski Telekom; Main Monka Media.Monksa, najveće globalne platforme za digitalnu produkciju, Victora Knaapa; Roryja Sutherlanda, jednog od najoriginalnijih mislilaca u oglašivačkoj sferi, a i šire, te globalnog kreativnog direktora Ogilvya; Oprine IT devojke i autorke bestselera koja rasprodaje turneje širom sveta Kristine Kuzmič powered by Priceless.com; nadrealističkog rediteljskog dvojca Vallée Duhamel; hrvatskog filozofa svetskog glasa Srećka Horvata; pionira oglašavanja sa svrhom Thomasa Kolstera powered by ENNA, potpredsednice brend komunikacija adidasa Erike Wykes-Sneyd; te mischief-makera – virtuoza strategije Roba Campbella, nema sumnje da nas očekuje zanimljivo izdanje ovog popularnog trodnevnog festivala.
 
Prijave za učestvovanje na jednom od najboljih svetskih evenata prema dvostrukoj nominaciji britanskog Association Excellence Awardsa moguće su na službenim stranicama festivala

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.