Brnabić: Vlada naredne nedelje o Zakonu o upravljanju privrednim društvima, sve smo rešili

Premijerka Ana Brnabić najavila je da će predlog Zakona o upravljanju privrednim društvima u vlasništvu države naredne nedelje biti na dnevnom redu sednice Vlade Srbije.
Brnabić: Vlada naredne nedelje o Zakonu o upravljanju privrednim društvima, sve smo rešili
Foto: 021.rs
"Idemo sledeće nedelje na Vladu pa da ga ponovo uputimo u Skupštinu", kazala je premijerka za Prvu televiziju. 

"Imali smo javnu raspravu, sve smo rešili", dodala je.

Predlog tog zakona povučen je ranije iz skupštinske procedure zbog brojnih kritika da će se njime dozvoliti privatizacija javnih dobara.
  • "Rešili"

    31.07.2023 23:16
    "Sve smo rešili."
    Kako? Jeste li sigurni? Da vam verujemo?
  • Toma

    31.07.2023 09:14
    Chale poltron
    Da li je i premijerka bila na doceku predsednika Ugande? I bas bi voleo njeno misljenje o novom zakonu koji su doneli...
  • Сека попадија

    30.07.2023 15:13
    Премијерка или Премијер ко је ишао у цркву чуо је за Неверног Тому и његову изреку док својим очима невидим и руком непипнем е сад шта је Тома хтео да пипне

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

"Esprit" bankrotirao u Nemačkoj

Poznati trgovački lanac Esprit podneo je zahtev za bankrot na sudu u Diseldorfu, javlja časopis TextilWirtschaft, prenosi Slobodna Dalmacija.

Povećane devizne rezerve Srbije

Bruto devizne rezerve zemlje su na kraju aprila iznosile 25,1 milijardu evra, što je najviši nivo krajem meseca od 2000. godine, od kada se prate podaci na taj način.