Pošta objavila da zapošljava vozače i dostavljače: Početna plata od 51.000 dinara

Javno preduzeće Pošta Srbije saopštilo je da je otvoren konkurs za prijem radnika na pozicijama dostavljača i vozača.
Pošta objavila da zapošljava vozače i dostavljače: Početna plata od 51.000 dinara
Foto: 021.rs
Za dostavljače je početna neto zarada od 55.000 dinara, a za vozače "B" i "C" kategorije od 51.000 dinara, navodi se u saopštenju.
U saopštenju se dodaje da zaposleni imaju pravo na godišnji odmor od 20 do 30 radnih dana, a zavisno od učinka, postoji i mogućnost mesečne stimulacije i korekcije zarade.
Za poziciju dostavljača potrebno je imati III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit "B" kategorije.
 
Ove pozicije su otvorene u Beogradu, za opštine Novi Beograd, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Stari grad, Zemun, Surčin, Grocka, Rakovica, Vračar, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac, Pančevu i Novom Sadu.
 
Za poziciju vozača "B" kategorije potrebno je da imati III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit "B kategorije, a pozicije su otvorene u Beogradu - Zemun, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.
 
Konkurs je otvoren i za vozače "C" kategorije u Beogradu  - Zemun, Novom Sadu i Nišu, a uslovi za to radno mesto su III ili IV stepen stručne spreme, CPC sertifikat i položen vozački ispit "C" kategorije, dodaje se u saopštenju.
  • Stari

    06.09.2023 09:50
    Imam i CE
    Evo ja ću.....
    Ali 5 dana mesečno!
  • zoroo

    05.09.2023 21:57
    Dodao bih da sa ovim platama posta Srbije,znacajno umanjuje rezultate vlade Srbije,i naseg predsednika i znacajno obara prosek plata u Srbiji za koji kazu da je 840 evradi.
  • Deran

    04.09.2023 12:55
    Eto vam Radnika Na Sve Strane
    51000 din je mizerija za 5 radnih dana nedeljno, to nije dovoljno ni da platis racune, kupis novi auto, kupis jahtu, gradis kucu i zatvoreni bazen, odvedes zenu i decu na more. Ispod 65000 din nedeljno bez radne subote i svakim slobodnim petkom ne bih ni ustajao sa stolice da pozdravim generalnog direktora a ne da radim od 7h do 13h i da mi se pise 8 sati rada. Hoces da ti radnik radi? Stimulisi ga sa 3000-4000eura neto mesecno. Ima ko daje dobru platu ali kada lopovske gazde,Srbende to shvate bice vam kasno, ostacete sami sa vasim kumovima, bolanima i jaranima koji su kupili diplome hirurga da vas lece sa misomorom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Koja država EU je najzaduženija?

Javni dug zemalja Evrozone je na kraju četvrtog tromesečja 2023. godine pao sa 89,9 odsto u prethodnom kvartalu na 88,6 odsto, objavio je Evrostat.

Bernar Arno najbogatiji na svetu

Francuski biznismen Bernar Arno, koji ima kontrolni paket akcija u holdingu LVMH, vodećem svetskom proizvođaču luksuzne robe, nalazi se na prvom mestu na rang listi najbogatijih ljudi sveta.