Saša Popović, Nenad Danilović i Opština Golubac među dobitnicima priznanja PRO PR Awards

Srbija je u poslednjih desetak godina u samom vrhu zemalja po povećanju broja zaposlenih u IT industriji.
Veliki broj kompanija i pojedinaca krenuo je u ovu priču od same nule verujući u svoju viziju. Jedan od takvih je i Saša Popović, suosnivač i izvršni direktor VEGA IT, kome će ove godine pripasti nagrada "Vision Manager".
 
Priznanje "PRO PR Infigo Awards" pripalo je Nenadu Daniloviću, osnivaču i glavnom i odgovornom uredniku portala www.advertiser-serbia.com. Kako je navedeno u obrazloženju, kroz medijske natpise promovišu i pišu o komunikacijskoj industriji čime pružaju podršku ovoj industriji, stvarajući dodatne vrednosti.
Na inicijativu organizacionog odbora, ove godine prvi put će se dodeliti priznanje "PRO PR Globe Entrepreneur Awards". 
 
Ono je namenjeno pojedincima koji su na području svog delovanja stvorili prepoznatljivu targetiranu stručnu poslovnu percepciju, nisu previše vidljivi globalnoj javnosti, ali za njih znaju targetirane grupe. Zahvaljujući tome što su svojim mogućnostima i znanjima stvorili komunikacijsku strategiju koja je unutar njihove industrije postala zapažena i samim tim su se pozicionirali i privukli kapital. 
 
Ova nagrada pripala je Keith Ryanu, osnivaču i izvršnom direktoru "Scanquo" iz Velike Britanije.
Opština Golubac ovogodišnji je dobitnik priznanja "Vision City" koji se dodeljuje gradu koji zahvaljujući pričama stvara pozitivan publicitet destinaciji i državi. Golubac je opština koja povećava rejting Srbije u turizmu, na ovoj turističkoj destinaciji broj domaćih i stranih posetilaca, kao i broj dobrih priča raste iz godine u godinu.
 
Priznanje "Transparency in Communication" prema pravilniku dodeljuje se za izuzetan doprinos transparentnosti i pristupačnosti. Prvi put ovo priznanje dobila je 2019. godine Hrvatska Zajednica županija za transparentan budžet čime je građanima omogućen uvid u javnu potrošnju. 
 
Ove godine priznanje pripada Nacionalnoj akademiji za javnu upravu koja od prvog dana svog rada podstiče važnost edukacije zaposlenih u javnoj upravi sa naglaskom na odnose sa javnošću. Stvaraju najmodernije metodologije u edukaciji, povezujući međunarodne stručnjake, domaće stručnjake i znanja pojedinaca koji rade u javnoj upravi.
 
Svečana dodela priznanja održaće se 15. marta u hotelu Mona Plaza u Beogradu. Na svečanosti će biti uručena i priznanja ostalih 25 dobitnika koji dolaze iz 15 zemalja. Osnivač i predsednik organizacionog odbora Danijel Koletić najavio je da će se u sklopu ovogodišnje dodele otkriti novi koncept.

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija