Počela prodaja karata za FEST

Danas je počela prodaja karata za 49. Međunarodni filmski festival – FEST, koji će biti održan od 7. do 16. maja u salama Sava centra, Kombank dvorane, Doma omladine i Sinepleks galerije.
Počela prodaja karata za FEST
Foto: Pixabay (ilustracija)
Ulaznice su u prodaji na blagajnama dvorana, a karte za projekcije u Sava centru, Kombank dvorani i Domu omladine mogu se nabaviti i onlajn, preko sajta www.tickets.rs, kao i na svim Ticket Vision prodajnim mestima.
 
U prvih sedam dana prodaje moguće je ostvariti 10 odsto popusta na kupovinu kompleta karata po terminskim linijama u dvoranama i na onlajn kupovinu u okviru akcije "Moj komplet", koja se odnosi na 10 i više kupljenih ulaznica.
 
Ovogodišnje izdanje festivala održava se pod sloganom "Povratak u budućnost", a premijerno će biti prikazano više od 70 filmova najnovije svetske i domaće produkcije u sedam programskih celina: Glavni takmičarski program, Gala, Festovih 50, FEST fokus, FEST 49, Glavni program van konkurencije i Intro FEST.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.

Otvoren Berlinale

U Berlinu je počeo 74. Međunarodni filmski festival (Berlinale) sa svetskom premijerom irske drame u kojoj igra glumac Kilijan Marfi.