Indijska kompanija proizvela najjeftiniji "pametni" telefon

Indijska kompanija "Ringing Bells" proizvela je najjeftiniji "pametni" telefon na svetu, koji će koštati svega 3,47 dolara.
Telefon "Freedom 251" ima memoriju od osam gigabajta i kamere na prednjoj i zadnjoj strani. Očekuje se da će ovaj telefon biti najdominantniji jeftini uređaj.
 
"Ovo je naš vodeći model za koji smatramo da će doneti revoluciju u industriji", rekla je portparolka "Ringing Bells-a".
 
Kompanija trenutno uvozi delove i sastavlja ih u Indiji, ali planira da pravi telefone od domaćih delova.
 
"Ringing Bells" je počela sa radom pre nekoliko meseci i do sada je u prodaju pustila najjeftiniji 4G pametni telefon po ceni od 43,7 dolara.
 
Indija je drugo najveće tržište mobilnih telefona i ima jednu milijardu pretplatnika.
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).