Facebook ukida aplikaciju za Blackberry

Iz Facebooka je saopšteno da je 31. mart zadnji dan kada će se Blackberryju raditi Facebookova mobilna aplikacija.

Drugim rečima, Facebook gasi API pa će korisnici Blackberry-ja moći da koriste Facebook isključivo preko veb pretraživača. Kompanija je to još krajem januara učinila za svoju aplikaciju za razmenu poruka WhatsApp.

Menadžer za odnose s developerima u BlackBerryju Lou Gazola u postu na blogu je napisao da su se borili kako bi naveli WhatsApp i Facebook da promene ovakvu odluku, ali zasad bezuspešno. Uprkos tome, poručio je Gazola, "uložili smo veliki napor kako bi našim korisnicima omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo, i nastavićemo da tražimo alternativno rešenje."

Gazola je pozvao sve korisnike da svoje nezadovoljstvo izraze na društvenim mrežama, koristeći hashtag #ILoveBB10Apps.

Autor: Nezavisne novine

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija