Fejsbuk pokrenuo novu opciju grupnog video četa

Društvena mreža Fejsbuk je, u želji da svojim korisnicima olakša povezivanje u vremenu pandemije korona virusa koja nastavlja svoj uticaj širom sveta, pokrenuo novu opciju grupnog video četa.
Fejsbuk pokrenuo novu opciju grupnog video četa
Foto: Pixabay
U saopštenju iz Facebooka navedeno je kako će Messenger Rooms omogućiti ljudima da se sastaju s prijateljima, porodicom ili osobama s istim interesima. Korisnici će moći da pozvaju ljude da im se pridruže kreiranjem soba putem Messengera ili Facebooka.
 
Osobama pozvanim na te razgovore neće biti potreban Facebook račun ili aplikaciju Messenger.
 
Messenger Rooms razgovori ukupno će omogućavati uključenje do 50 ljudi, neće imati vremenskih ograničenja. Osobe koje naprave vezu za chat moći će odrediti ko se može pridružiti tim chatovima i zatvoriti pristup ako ne žele da se više ljudi pridruži chatu.
 
Pozvani će se moći pridružiti razgovoru s telefona ili kompjutera bez preuzimanja bilo koje aplikacije i imati pristup mnogim filtrima, posebno onima s Messenger aplikacijom, pozadinama i različitim efektima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).