WhatsApp omogućava da se sakrijete ili da se neprimetno išunjate iz razgovora

WhatsApp konstantno dodaje nove funkcije koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Ovoga puta fokus je na poboljšanju privatnosti korisnika.
WhatsApp omogućava da se sakrijete ili da se neprimetno išunjate iz razgovora
Foto: Pixabay
Dodata je opcija koja će korisnicima omogućiti da nečujno napuste grupni razgovor. To znači da će korisnici moći, bez preteranih neugodnosti, da izađu iz razgovora, a o tome će biti obavešteni samo administratori grupa, ali ne i ostali učesnici u razgovoru, prenosi B92.
Naravno, ukoliko neki od učesnika ćaskanja poželi da vidi ko se sve nalazi u razgovoru, moći će da vidi da neki korisnici nedostaju, jer su ranije neprimetno napustili razgovor.
Pored toga, WhatsApp će omogućiti korisnicima da sakriju svoj "last seen" status od određenih korisnika. Kada je ta opcija uključena, učesnici u razgovoru neće videti kada je korisnik aktivan.
 
Trenutno, WhatsApp podešavanja su automatski nameštena tako da se na korisnikovom profilu automatski vidi i njegova aktivnost.

Pomenute funkcije bi na WhatsApp trebalo da stignu tokom ovog meseca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija