VIDEO: WhatsApp dobija novu funkciju

Mark Zakerberg je objavio na svom Facebook nalogu da na WhatsApp stiže bezbedniji način prebacivanja podataka sa starog, na novi uređaj.
VIDEO: WhatsApp dobija novu funkciju
Foto: Pixabay
WhatsApp dobija još jedan način prebacivanja razgovora i datoteka na novi telefon, bez upotrebe bezbednosnih kopija u cloudu.
Čitav proces započeće skeniranjem QR koda na starom telefonu, a prenos će se odvijati lokalno preko Wi-Fi Directa.
"Ako želite da premestite svoje razgovore na WhatsAppu na novi telefon, sada to možete da uradite još bezbednije tako da vam podaci ne napuštaju vaše uređaje", napisao je Zakerberg na svom Facebook profilu uz video koji pokazuje kako taj prenos izgleda. 
 
 
Novi način prebacivanja razgovora trenutno je dostupan za korisnike beta verzije WhatsAppa, ali uskoro će ga dobiti svi korisnici. 
 
Potrebno je napomenuti da prebacivanje ovim putem funkcioniše samo između dva ista operativna sitema, dakle, sa Androida na Android i sa iOS-a na iOS.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija