Magazin Time: Kraj je blizu

Američki magazin "Time" posvetio je poslednju naslovnicu svim građanima Sjedinjenih Američkih Država koji smatraju da je tekuća predsednička kampanja najgora u istoriji te zemlje.
Nije tajna da značajan broj glasača u SAD ne oseća afinitet ni prema jednom od predsedničkih kandidata, bilo da je reč o Donaldu Trampu ili Hilari Klinton.
 
S obzirom na to da će se izbori održati u utorak, 8. novembra, "Time" je kreirao naslovnicu u kojem dva glavna oponenta zajedno drže baner sa ispisanom porukom "The end is near" ili "Kraj je blizu", aludirajući na konačno olakšanje zbog kraja prljave kampanje.
 
"The end is near" je takođe i aluzija na česte parole koje ističu propovednici uvek nadolazećeg smaka sveta.
 
Naravno, mnogi analitičari se slažu da je kampanja svojevrsni debakl kulture demokratije i diskusije upravo zbog Donalda Trampa koji retko kada bira reči kojim osvaja glasove američke obespravljene radničke klase.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet