Oslobođeno 11 talaca iz banke, pljačkaš uhapšen

Policija američkog grada Džeksonvila na Floridi objavila je da je osoba osumnjičena za pljačku banke "Florida kredit junion" uhapšena, nakon što je oslobođeno 11 ljudi koje je tu držao kao taoce.
Vlasti Floride prethodno su obavestile o talačkoj krizi u banci u Džeksonvilu. Specijalne jedinice policije, kao i policijski pregovarački timovi bili su na licu mesta.
 
Portparolka kancelarije lokalnog šerifa Melisa Buheda rekla je da je kriza trajala oko dva sata pošto je policiji prijavljen pokušaj pljačke banke, kao i da je osumnjičeni u pritvoru.
 
Ona nije mogla da potvrdi ranije izveštaje da je moguće da je neko upucan tokom pljačke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.